tirsdag den 25. juni 2013

Murer- og tømrerfirmaet Finn G. Andreassen

Vi er et murer- og tømrer firma med i dag 17 ansatte og 25 da vi var flest… inden finanskrisen J
Vi er ca. halvdel tømrere og halv murere samt en bygnings konstruktør som også er tømrer-uddannet. Så i den forbindelse kan vi snart klare en tegnings forslag efter kundernes ønsker og lave en samlet pris overslag eller tilbud.

Vi har som en meget stor del beskæftiget os med byggeri af sommerhuse og øvrigt arbejde i sommerhusområdet. Men vi har også en stor fast kundekreds i lokal området hvilket vi sætter stor pris på.

Firmaet startede i 1987 i garagen, på vor hjem adresse i Madum… Der blev senere bygget en hal da garagen hurtigt blev for lille!
I 1998 fik vi tømrer-delen med men manglede igen så noget plads… så kom nabogården til salg og vi kunne se en mulighed for tømrer værksted og lager i den.

Men så kom der nogle rigtig travle år og vi manglede plads igen, så i 2005 fik vi mulighed for at købe Staby Tømrer- og Snedkerforretning af Peder Klit. Hvorved medarbejder staben også blev udvidet fra dengang 10 mand til 16.

Her har vi stadig til huse og nyder at vi har god plads, og kunderne har nemmere ved at smutte forbi kontor og værksted.
Link til hjemmeside:  www.finngandreasen.dk
Skrevet af Else Andreasen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar