søndag den 8. september 2013

HJÆLP ønskes!


Lørdag ankom Iben, Tapati, Maurice, Esben og Felix til Staby. De er indkvarteret i campingvogne ved klubhuset. De er i fuld gang med at arbejde på deres kunstværker. Lørdag kl. 17.00 holdt vi en officiel åbning af ”Kunsten i bevægelse”. Børn fra skolen optrådte med stomp og sang. Maren Holm Johansen holdt en åbningstale, kunstnerne blev præsenteret og Aase og Birgitte underholdt med musikindslag. Der var fælles tag selv bord.

Mandag, tirsdag og onsdag vil skolens elever komme til at arbejde sammen med kunstnerne. Vi kunne dog også godt bruge hjælp fra voksne - specielt har Iben brug for hjælp til udklipning af billeder og når de senere skal limes op på plader. Kom endelig forbi skolen og sognegården, hvis I har tid til at hjælpe. Iben arbejder i sognegården hele dagen, kun afbrudt af frokostpause. Skulle hun ikke lige være der, når I kommer, kan Iben kontaktes på tlf. 20229924. Se Ibens kunst på www.ideations.dk

Maurice får også brug for en voksen, som kan tale engelsk, når han skal rundt i byen og samle træ til sit bål.

Vi har stadig brug for en masse materialer både til kunstnernes værker, men også til de øvrige projekter, der arbejdes med på skolen i de kommende tre dage i forbindelse med "Bølgen".

- gamle fagbøger, atlas, kogebøger, eksotiske naturbøger med store landskaber og farverige dyr.

- bolig og haveblade, jagtblade (reklameblade og aviser dur ikke)

- karton, tapet og papirsmaterialer med fine strukturer eller farver.

- plexiglas plader (de skal bruges som underlag til at lime dele af collagen sammen på, så det er lige meget, hvordan de ser ud).

- aviser

- cykelhjul eller andre hjul med eger

- kasserede gummistøvler

Materialerne kan afleveres i sognegården eller lige indenfor skolens indgang.

Hver morgen starter vi dagen med morgensang i gymnastiksalen, hvor alle er velkomne. Mandag morgen vil kunstnerne præsentere sig selv.

Har I spørgsmål til projektet, kan I kontakte en fra landsbygruppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar